« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete prajituri Retete prajituri - Clatite umplute cu gem de capsune

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Inainte sa ne contactati va rugam sa lecturati GDPR - Politica noastra de confidentialitate AICI.


Retete prajituri - Clatite umplute cu gem de capsune Imprimare Email
Scris de Diana Mihaela Ghita, Clinceni   

Reteta: Clatite umplute cu gem de capsune

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 oua

=> 500 ml sifon

=> un plic zahar vanilat

=> 2 linguri zahar

=> 10 linguri faina

=> gem de capsune

=> putin ulei

 

Prepararea retetei culinare:

  • Bati ouale cu zaharul si zaharul vanilat, adaugi sifonul si amesteci bine. Dupa aceea torni treptat si amesteci totul bine, ca sa nu se formeze cocoloase. Pui ulei in tigaie, il lasi sa se incinga bine si apoi torni din compozitie cu un polonic. Coci clatita pe o parte, dupa care o intorci si o coci si pe partea cealalta. Dupa ce faci toate clatitele, le umpli cu gem de orice fel (eu il prefer pe cel de capsune) si le mananci calde.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 21:36
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

 
0 #1 Guest 23-05-2012 16:50
:idea: :evil: :D :love: :no-comments: :ooo: :Pirate: :sad: :-?: :zzz :-) ;-) ;-)) :o :love: :o
Citat
 

Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi