« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete Post Retete de post - Mancare de telina

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Inainte sa ne contactati va rugam sa lecturati GDPR - Politica noastra de confidentialitate AICI.


Retete de post - Mancare de telina Imprimare Email
Scris de Floarea Stefanescu, Constanta   

Reteta: Mancare de telina

Ingredientele retetei culinare:

=> 5-6 teline potrivite

=> 3 cepe

=> 2 morcovi

=> 200 g ciuperci

=> 2 frunze de dafin

=> 1 legatura verdeata (patrunjel, marar)

=> 3 linguri ulei

=> 20 masline

=> 1 gogosar

=> 2-3 linguri bulion

=> piper, sare

=> 1 pahar apa si vin in cantitati egale

Prepararea retetei culinare:

  • Cureti bine telina, o speli si o tai felii mai groase. Cureti ceapa si morcovii, le speli si le dai pe razatoarea mare. Intr-o cratita, pui telina, uleiul si apa cat sa le acopere bine si le lasi sa fiarba aproximativ 20 minute, apoi adaugi ceapa, mararul, gogosarul, taiate marunt. Adaugi apoi ciupercile si maslinele taiate, frunzele de dafin, piper, sare si paharul cu apa si vin si le lasi sa mai fiarba circa 20 minute. La final, pui bulion si verdeata tocata marunt si mai fierbi 5-7 minute.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 20:29
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

 
0 #1 ketty21 28-11-2012 09:40
:-)
tot ce am facut din retetele de post mie mi-au placut...
pofta buna
Citat
 

Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi