« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete legume Retete legume - Tocanita de spanac

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Inainte sa ne contactati va rugam sa lecturati GDPR - Politica noastra de confidentialitate AICI.


Retete legume - Tocanita de spanac Imprimare Email
Scris de Silvia Sacuianu, Brasov   

Reteta: Tocanita de spanac

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg spanac congelat

=> 2 cepe

=> 6-7 catei usturoi

=> o ceasca de orez

=> 6 linguri faina

=> sare

=> 2 linguri ulei

=> suc de lamaie

Prepararea retetei culinare:

  • Lasi spanacul sa se decongeleze cu mai multe ore inainte sa gatesti. Alegi si pui la fiert orezul in apa cu putina sare. Cat timp fierbe orezul, tai ceapa marunt si o calesti impreuna cu usturoiul, putina apa, uleiul si sarea. Apoi, adaugi orezul scurs de apa in care a fiert, spanacul (scurs si el) si faina dizolvata in apa. Fierbi totul pana se ingroasa.

Notite:
PREGATIRE: 55 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Vineri, 14 Ianuarie 2011 12:03
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi