ACCEPTI


Ca vizitator sau membru ReteteleBucatarului.Ro, esti de acord cu acesti "Termeni si Conditii", daca vizitezi site-ul, folosesti site-ul sau te inscrii ca membru.
In caz de neacceptare si de nerespectare a conditiilor, persoanele respective nu au permisiunea de a acccesa acest site.
www.ReteteleBucatarului.Ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti "Termeni si Conditii" in orice moment, fara a anunta in prealabil.

Raspunderea utilizatorilor


Intreaga raspundere civila si penala pentru informatiile care sunt publicate/transmise in Internet de catre utilizator prin contul sau de e-mail sau contul de membru www.ReteteleBucatarului.Ro, precum si pentru consecintele care pot aparea in urma acestor activitati, apartine in exclusivitate utilizatorului.

Declinarea oricarei garantii


www.ReteteleBucatarului.Ro isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor site-ului www.ReteteleBucatarului.Ro.
www.ReteteleBucatarului.Ro nu ofera nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale.
De asemenea, nu se ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor site-ului www.ReteteleBucatarului.Ro, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.

Reguli de utilizare


www.ReteteleBucatarului.Ro poate impune utilizatorilor sai in orice moment anumite reguli de utilizare pentru oricare dintre serviciile sale.

- utilizatorul este de acord sa nu trimita mesaje nesolicitate de tip SPAM nici unui altui utilizator din Internet
- utilizatorul este de acord sa nu trimita mesaje injurioase, obscene, cu continut antisocial sau antisemit care ar putea incita la violenta
- utilizatorul este de acord sa nu trimita mesaje care ar putea deranja destinatarul din orice motive

Inregistrare Utilizator - Termenii acordului de inregistrare


Trebuie sa fiti de acord sa nu publicati mesaje cu continut abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ura, amenintator, sexual sau orice alt material ce poate viola legile aflate in vigoare. Daca publicati astfel de materiale puteti fi imediat si pentru totdeauna indepartat din forum (si firma care va ofera accesul la Internet va fi anuntata). Adresele IP ale tuturor mesajelor trimise sunt stocate pentru a fi de ajutor in rezolvarea unor astfel de incalcari ale regulilor. Trebuie sa fiti de acord ca webmaster-ul, administratorul si moderatorii acestui site, forum si ai comunitatii au dreptul de a sterge, modifica sau inchide orice subiect, oricand cred ei ca acest lucru se impune.
Ca utilizator, trebuie sa fiti de acord ca orice informatie introdusa de dumneavoastra sa fie stocata in baza de date. Aceste informatii nu vor fi aratate unei terte persoane fara consimtamantul webmaster-ului, administratorului si moderatorilor care nu pot fi facuti responsabili de atacurile de furt sau de vandalism care pot sa duca la compromiterea datelor.
Acest site utilizeaza fisierele tip cookie pentru a stoca informatiile pe calculatorul dumneavoastra. Aceste fisiere cookie nu contin informatii despre alte aplicatii ci ele sunt folosite doar pentru usurarea navigarii pe forum. Adresele de email sunt utilizate doar pentru confirmarea inregistrarii dumneavoastra ca utilizator si pentru parola (si pentru trimiterea unei noi parole daca ati uitat-o pe cea curenta)
Prin publicarea de informatii, continut grafic/contextual etc acordati dreptul de folosire asupra celor mentionate prin titlu de licenta gratuita ReteteCulinare.ro, si prin aceasta dreptul de a folosi, distribui, publica aceste informatii sub forma de continut offline sau online.
Inscriindu-te, declari ca oferi informatii adevarate, clare, actuale si complete si ca ai competenta legala de a incheia un astfel de contract.
Minorii ar trebui sa aiba permisiunea unuia dintre parinti pentru a se inregistra. In orice caz, ar trebui sa ai 13 ani sau peste pentru a te putea inregistra pe ReteteleBucatarului.Ro.
ReteteleBucatarului.Ro isi rezerva dreptul de a-ti anula contul oricand, pentru orice motiv si fara preaviz.
Toti membrii sunt raspunzatori pentru consecintele utilizarii acestui site.
ReteteleBucatarului.Ro poate inceta furnizarea serviciului, poate bloca sau sterge un cont in orice moment si fara avertisment.
In cazul unui conflict cu unul sau mai multi (non) membri, ReteteleBucatarului nu este raspunzator pentru eventualele daune actuale sau viitoare, de orice fel, reprezentand rezultatul conflictului.

Regulament folosire forum discutii


Forumul de discutii de pe acest site se vrea in primul rand a fi o modalitate civilizata de impartasire a cunostintelor legate de domeniul culinar, de contributie la un proiect deschis si un mijloc placut de comunicare. De aceea regulile acestui forum tin mai mult de "buna crestere" si mai putin de restrictii. In plus va rugam sa participati la dezvoltarea acestui regulament daca intalniti situatii deranjate neacoperite de regulile site-ului.
Urmatoarele reguli sunt valabile:
1. Nu se accepta nici o forma de limbaj trivial. Administratorii isi rezerva dreptul de a sterge orice subiect care contine astfel de termeni, eventual sa ii suspende pe cel (cei) implicati in folosirea vulgaritatilor pe forum.

2. Discutiile trebuie postate in categoria corespunzatoare, si trebuie evitata deschiderea de topicuri duplicate.

3. Reclama nu este permisa in interiorul forumului decat in conditiile urmatoare:
- promovare prin intermediul ofertelor oferite de ReteteCulinare.ro
- experiente legate de anumite restaurante, cluburi, etc. in categoria specifica din forum
- specificarea unei referinte (ex: carte de bucate) in cazul prezentarii unei retete din aceasta.

4. Utilizatorii se obliga sa specifice sursa retetelor - atunci au ca sursa integrala o alta resursa (site - carte de bucate). Pentru toate celelalte date legate de domeniul culinar - ne rezervam dreptul de a le folosi in alta parte a site-ului sau eventuale publicatii online. Prin acest punct va dati acordul folosirii de catre ReteteCulinare.ro acestor date.

5. Odata postate pe forum mesajele, retetele etc. intra in proprietatea forumului. Userul isi poate modifica mesajele fara a leza iremediabil discutia din topic.

5.1 Userul nu are dreptul sa ceara stergerea in totalitate a mesajelor postate pe forum, acest lucru ramanand NUMAI la latitudinea administratorilor ReteteCulinare.ro
5.2 Este interzis stergerea tuturor pozelor postate pe forum de un singur user.
5.3 Pentru stergerea, modificarea a mai mult de 10 mesaje pe forum a unui user acestuia i se poate restrictiona accesul la forum sau chiar stergerea contului.
6. Moderatorii au ultimul cuvant de spus in ceea ce priveste respectarea acestui regulament si nu sunt obligati sa isi justifice actiunile facute in litera acestuia. In caz de abuz puteti contacta administratorii.

6.1. Moderatorii vor inchide orice discutii care depaseste 20 de pagini, si vor deschide o continuare a acestora, pentru a evita aglomerarea forumului.

7. Ne rezervam dreptul de a schimba acest regulament in orice moment in care vom considera ca se impune acest lucru.

8. In momentul folosirii forumului de discutie se considera ca ati citit acest regulament si ca sunteti de acord cu toate punctele lui.

Informatiile din profil, cartea de oaspeti, pozele si alte informatii publice


Toate informatiile publice nu trebuie sa incalce nici o lege sau statut. Accepti explicit aceste conditii si esti responsabil (in concordanta cu legea civila si penala) pentru informatiile, textele si pozele pe care le publici.
Toate informatiile pe care le incarci sau afisezi nu trebuie sa incalce sau sa impiedice buna functionare a drepturilor de autor, patentelor sau marcilor, sau drepturile intelectuale, de confidentialitate, personalitate sau publicitate a unei parti terte.
Toate informatiile pe care le incarci sau afisezi nu trebuie sa fie false, amenintatoare, dafaimatoare sau hartuitoare.
Procedura de plangere
Ti se cere sa raportezi orice informatie/document public daunator sau ilegal gasit pe site-ul nostru la retetelebucatarului@gmail.com in cel mai scurt timp posibil.
Daca Www.ReteteleBucatarului.Ro considera plangerea ta, despre continutul afisat de un alt membru, ca fiind justificata, orice continut jignitor va fi inlaturat (text, imagini, informatii sau date).
Procedura de plangere este in concordanta cu articolul 14 al directivei EU 2000/31/CE privind comertul electronic.

Taxe si Plati


Serviciile Www.ReteteleBucatarului.Ro sunt gratuite, exceptand costurile pentru adaugarea de locatii noi la Sectiunea „Restaurante”.

Copyright

www.ReteteleBucatarului.Ro NV ©2006. Toate drepturile rezervate. Toate textele, pozele, desenele si grafica de pe acest site web sunt protejate prin copyright. Le puteti imprima pentru uz personal. Pentru orice alt scop trebuie obtinuta permisiunea Www.ReteteleBucatarului.Ro.
Cand un utilizator introduce informatii ce sunt destinate publicului prin, incluzand dar nelimitandu-se la textul, imaginile, desenele sau graficele pentru o pagina de profil, carte de oaspeti, comentariu, descriere foto, etc., utilizatorul acorda Www.ReteteleBucatarului.Ro licenta nelimitata de a face propaganda, a utiliza, procesa, traduce sau modifica aceste informatii.
Oricine poate adauga un link la acest site web sau produselor sau paginilor individuale de pe site, fara consimtamant. Exceptii fac folosirea de orice tehnica ce face neclar pentru un vizitator site-ul web pe care-l viziteaza.

Responsabilitati.


Www.ReteteleBucatarului.Ro ISI REZERVA TOATE DREPTURILE SI NEAGA ORICE RASPUNDERE. Www.ReteteleBucatarului.Ro NU ACORDA GARANTII EXPLICITE SAU IMPLICITE ALE RASPUNDERII, SIGURANTEI SAU NATURII RECOMANDATE ALE SERVICIULUI.
Toate drepturile sunt rezervate, cu exceptia celor negate in mod explicit. Www.ReteteleBucatarului.Ro neaga orice responsabilitate si limiteaza angajamentul la minimum legal privind continutul publicatiilor sau daunele ce pot urma. Www.ReteteleBucatarului.Ro nu poate si nu garanteaza ca Www.ReteteleBucatarului.Ro va functiona neintrerupt si fara erori. Www.ReteteleBucatarului.Ro nu ofera nici o garantie in privinta rezultatelor folosirii acestui site web, nici in privinta acuratetei sau corectitudinii informatiilor ce pot fi gasite aici. Acest site este oferit asa cum se prezinta si cum este valabil.
Www.ReteteleBucatarului.Ro nu ofera nici o garantie in privinta functionarii acestui site, informatiile, continutul, materialele sau produsele prezentate pe acest site. Atat cat este permis prin lege, Www.ReteteleBucatarului.Ro refuza sa ofere orice garantie, explicita sau implicita, incluzand dar nu limitandu-se la garantiile de a urma o cauza particulara. Www.ReteteleBucatarului.Ro nu poate fi considerat raspunzator pentru nici un tip de dauna ce apare ca urmare a folosirii acestui site web, inclusiv dar nu exclusiv, ce duce la daune indirecte.
Ca utilizator, accepti responsabilitatea si angajamentul deplin pentru propriile publicatii, profil si actiuni. Nu te angajezi si nu esti raspunzator doar pentru articolele pe care le publici pe pagina, blog-ul, albumul tau foto etc., dar si pentru comentariile si reactiile pe care altii le publica pe pagina ta. Poti sterge continutul nedorit cu usurinta.
Link-urile catre alte site-uri web, inclusiv banner-ele, butoanele si link-urile text, sunt responsabilitatea proprietarului acestor link-uri. Www.ReteteleBucatarului.Ro poate preveni legatura cu alte site-uri web si poate sanctiona daca acestea nu sunt in conformitate cu folosul personal, obisnuit si necomercial.

Folos personal, obisnuit si necomercial.

Acest site web poate fi accesat doar in folos personal, necomercial.
Nu poti folosi acest site web intr-o maniera neregulamentara, in scopuri ilegale sau in orice alt scop contrar conditiilor si avertismentelor din acest text sau din alte texte. Trebuie sa folosesti intregul site web ca o fiinta umana normala, atenta si rezonabila.

Avertismente si indicatii

Se presupune ca ai citit si inteles toate avertismentele, publicatiile si politele de pe acest site. Continuarea folosirii acestui site va fi considerata ca un consimtamant explicit cu privire la aceste documente.
Acces
Folosirea de nume de utilizator, login-uri, parole si sau coduri de intrare (numite de acum inainte "informatii de conectare" reprezinta responsabilitatea unica a utilizatorului. Acestuia i se cere sa pastreze confidentialitatea si securitatea informatiilor de conectare.
I se cere utilizatorului sa informeze imediat Www.ReteteleBucatarului.Ro privind o incalcare sau un abuz al informatiilor de conectare prin intermediul unui e-mail la abuse-@ReteteleBucatarului.Ro; E-mailul trebuie sa aiba ca subiect 'LOGIN'.

Utilizare teritoriala


UTILIZAREA ACESTUI SITE WEB ESTE INTERZISA IN TARILE IN CARE ORICE PARTE A ACESTUI CONTRACT NU ESTE VALIDA DATORITA LEGILOR LOCALE.

Jurisdictie


Acest contract si relatia dintre tine si acest site se va desfasura pe baza legilor din Romania netinand cont de conflictul sau privind previziunile legale. Tu si Www.ReteteleBucatarului.Ro sunteti de acord sa va supuneti jurisdictiei exclusive proprii tribunalelor situate in Bucuresti ,Romania.

CONDUITA

WWW.RETETELEBUCATARULUI.RO :Trebuie sa respecti anumite reguli, pentru ca toata lumea sa se poata bucura de Www.ReteteleBucatarului.Ro. Aceste acte sunt interzise prin lege si pot conduce la condamnari:
• Rasism, xenofobie, negativism si discriminare (pedeapsa cu inchisoarea). Remarcile rasiste, propaganda discriminarii preferintelor sexuale, publicarea pozelor rasiste sau insultarea strainilor sunt interzise pe Www.ReteteleBucatarului.Ro.
• Ofensele publice, publicarea pozelor de tip pornografic, pedofilie, oferirea serviciilor de prostitutie sau a celor de escorta si invitarea implicita sau explicita la activitati sexuale.
Este interzisa incarcarea pozelor de tip pornografic, sexual sugestive sau a textelor cu continut foarte erotic. Acelasi lucru este valabil si pentru invitarea la activitati sexuale in public sau prin mesaje private. Fotografiile umoristice sau caricaturale pot face exceptie, atat timp cat caracterul umoristic este cel predominant.
• Calomnia, defaimarea, hartuirea, insultele, abuzul de nume sau fotografii, abuzul de incredere, etc. sunt interzise prin lege si condamnabile. Prin urmare, utilizarea unui limbaj abuziv, a insultelor, abuzarea numelui sau pozei cuiva, calomnia si defaimarea sunt interzise de asemenea pe Www.ReteteleBucatarului.Ro

Este strict interzisa publicarea mesajelor sau pozelor cu continut daunator, amenintator, inselator, defaimator, plin de resentiment, agresiv, rasist, vulgar, denigrant, indecent, insultator, violent, obscen sau pornografic.

Este de asemenea interzisa folosirea site-ului in scopuri politice sau comerciale. Referintele la partide politice sau publicarea sloganelor vor fi sanctionate daca se doveste ca au scopuri politice sau defaimatoare. Discutiile pe teme politice sunt permise daca nu degenereaza.
• Violarea proprietatilor intelectuale
Pe Www.ReteteleBucatarului.Ro, poti publica doar continut propriu. Www.ReteteleBucatarului.Ro nu poate fi tras la raspundere daca publici poze, texte, grafica sau material audiovizual asupra carora nu ai nici un drept de publicare. Www.ReteteleBucatarului.Ro va reactiona cu sanctiuni in caz de abuz.
• Incalcarea ordinii publice pe site-ul web inseamna ca spam-ul, recrutarea voturilor, trimiterea reclamelor nesolicitate in mesaje personale sau publice, reincarcarea paginilor in mod fraudulos, flood-ul sau editarea de texte prea lungi, etc., pot fi sanctionate. DECI NU TE PURTA INTR-UN MOD NECUVIINCIOS SAU DAUNATOR ALTOR UTILIZATORI Www.ReteteleBucatarului.Ro.
• Tentativa de hackuire impotriva Www.ReteteleBucatarului.Ro sau a contului unui membru al Www.ReteteleBucatarului.Ro este interzisa si sanctionabila. In acest caz, prevenim intotdeauna politia, chiar daca esti minor. Prin comiterea unor asemnea ofense, risti o pedeapsa cu inchisoarea sau/si o amenda.
Cu exceptia abuzurilor ca defaimarea, ce poate fi sanctionabil doar in urma plangerii facute de catre cel dezavantajat, Www.ReteteleBucatarului.Ro poate lua initiativa de a opri practicile interzise. Www.ReteteleBucatarului.Ro este obligat prin lege de a raporta serviciilor judiciare ofensele pasibile de urmarire.

Plangeri?


Abuzul poate fi raportat la: Www.ReteteleBucatarului.Ro
ReteteleBucatarului@gmail.com
• E-cops
http://www.ecops.be/

CONFIDENTIALITATE:

Www.ReteteleBucatarului.Ro iti proceseaza informatiile personale in conformitate cu aceasta politica de confidentialitate si cu reguli stricte ale legislatiei Europene pentru protejarea datelor.
Politica de confidentialitate este parte din „Termeni si Conditii” si trebuie citite cu atentie, intrucat specifica drepturile pe care le ai si cum poti aplica aceste drepturi. Utilizarea site-ului implica acceptul acestei politici de confidentialitate.
Tipuri de date personale pe care le colectam
• Informatii publice incarcate de tine:
o informatii despre profilul tau, bloguri, strigari, poze, filme, evenimente, muzica, link-uri
o mesaje trimise utilizatorilor, evaluari, strigari si contributii la cartea de oaspeti a altui utilizator
o link-uri catre prietenii si grupurile tale
• Informatii private incarcate de catre tine:
o setari si date administrative precum numele tau de utilizator si parola, skinul, logo-urile, credite si scurtaturi
o setarile tale de confidentialitate, lista alba si lista neagra
• Istoric si activitate
o timpul, data si URL-ul tuturor paginilor Www.ReteteleBucatarului.Ro pe care le-ai vizitat
o URL-ul paginii web pe care ai vizitat-o inainte de vizitarea website-ului
o cautarile pe care le efectuezi pe pagina web
o informatii tehnice cu privire la navigatorul tau de internet si la calculator 1
Scopurile pentru care iti utilizam datele personale
Folosim datele tale personale pentru:
• publica informatiile pe care intentionezi sa le faci publice, sub conditiile specificate in setarile tale de confidentialitate.
• iti permite sa folosesti site-ul conform setarilor tale
• performeaza administrarea generala a clientului.
• iti trimite comunicari despre website, cat si despre produsele si serviciile noastre
• iti furnizeaza reclame in functie de profilul tau
• investigheaza fraude si incalcarile Codului de Conduita.
• genenreaza statistici anonime despre (utilizatori de pe) site, pentru a inbunatati website-ul si a transmite informatii la parteneri secundari
Termeni de inmagazinare si locatie Www.ReteteleBucatarului.Ro aplica urmatorii teremeni de inmagazinare:
• Informatii incarcate de tine: inmagazinate pe parcursul unei perioade de 6 luni dupa ce stergi aceste informatii sau iti stergi contul. (Nota: iti poti sterge contul oricand. Daca nu te conectezi pe contul tau pe o perioada de doi ani, contul tau va fi sters in mod automat).
• Istoric si activitate: inmagazinate pe parcursul a 6 luni dupa ce istoria elementului sau evenimentul logarii au fost create.
• Cookies: cookies-urile utilizate pe website au o viata maxima de 100 de zile.
Datele tale personale poate fi inmagazinata intr-o tara in afara UE.
Cum sunt datele tale folosite de catre parteneri secundari
• Parteneri secundari pot accesa informatiile care tu intentionezi sa le publici, sub conditiile specificate in setarile de confidentialitate.
• La fel ca si tie, noua nu ne place spam-ul. Adresa ta de e-mail nu este niciodata furnizata de noi catre parteneri secundari.
• Pentru reclamele preferentiale, furnizam tipul tau de browser, adresa de IP, URL-uri pe care le vizitezi sau le-ai vizitat (si creiteriile de cautare), varsta, genul, si locatia geografica cu furnizorul nostru de reclame. Aceste informatii poate fi folosite de actre alte website-uri pentru a arata si administra reclamele preferentiale.
• Nu oferim in nici un caz datele tale personale unui partener secundar, fara acordul tau explicit.
• Putem, totusi, oferi acces la datele tale personale in cazul abuzurilor ilegale, sau cand primim ordine sa la autoritatile legale.
Cookies si buguri web
• Website-ul foloseste cookies-uri pentru a te identifica pe tine ca utilizator, pentru a-si aminti limba pe care o preferi si pentru a facilita navigarea pe website.
• Poti dezactiva cookies-urile in navigatorul tau de internet, chiar daca unele parti a website-ului nu vor mai functiona corect.
• Website-ul utilizeaza de asemenea un cookie si un pixel AdPath pixel Adpath pentru a permite partenerilor sa creeze reclame pentru prfilul tau.
Drepturile tale
• Poti avea acces la adatele personale gratuit (si le poti corecta sau cere sa se corecteze, unde este cazul)
• Poti obiecta la utilizarea datelor tale personale pentru scopuri directe de marketing.

Informatii contact
Www.ReteteleBucatarului.Ro

FORMULAR CONTACT