« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Sosuri Sos picant pentru friptura

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
icon
Imprimare
Email
Sos picant pentru friptura
Sos picant pentru friptura

Autor: Irina Manoleac, Cluj

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - sos picant pentru friptura

Ingredientele retetei culinare:

=> 300g usturoi curatat

=> 300g ardei iute (fara codite) 

=> 300g sare de bucatarie

=> 3kg rosii

=> 30g cimbru uscat


Prepararea retetei culinare:

          Se dau prin masina de tocat usturoiul si ardeii, dupa aceea dam rosiile. Compozitia se amesteca cu sarea si cimbrul si se lasa la macerat, intr-un castron, o noapte. A doua zi se pune in sticlute mici de 0,250ml sau 0,500 ml si deasupra se toarna ulei incins cam 1 cm inaltime, in sticluta. Nu se fierb.

Notite:

Acest preparat se foloseste la fripturi, sosuri, la cartofi prajiti, se consuma crud sau se fierbe in sosurile pentru fripturi.

Se adauga la sfarsit, cand friptura este aproape gata.

Se pastreaza in camara, beci, magazii de iarna. Nu este pretentios, nu face mucegai, nu fermenteaza.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
peste 11 serviri
Cantitate:
aprox 4 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:46:25 +0100
Vizualizata:
1905

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 128 vizitatori online