« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Sosuri Sos de verdeturi

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Sos de verdeturi
Sos de verdeturi

Autor: Felicia Maria Avarvarei, Dej

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - sos de verdeturi; cardiovasculara

Ingredientele retetei culinare:

=> 10 ml ulei

=> 10g faina

=> 50g bulion

=> 2 catei de usturoi

=> 1 legatura marar si patrunjel

=> 1 foaie de dafin

=> sare dupa indicatia medicului

 


Prepararea retetei culinare:

            Reteta culinara - Cureti usturoiul si il tai marunt. Pui la fiert bulionul dizolvat in 200ml apa, iar cand clocoteste, presari foaia de dafin rupta in bucati, sare dupa indicatia medicului si torni faina dizolvata in 2-3 linguri de apa. Cand sosul s-a ingrosat, adaugi verdeata si usturoiul tocate marunt, apoi uleiul. amesteci bine si stingi focul.

Notite:

Poti servi acest sos si la paste, oua fierte sau soteuri din legume.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
6 serviri
Cantitate:
0,6 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:45:34 +0100
Vizualizata:
1459

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 133 vizitatori online