« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Sosuri Sos ca si Unchiul Ben

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Sos ca si Unchiul Ben
Sos ca si Unchiul Ben

Autor: Purcel Ionela, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(5Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - sos tip Unchiul Ben

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 kg gogosari rosii

=> 6 linguri zahar

=> 200ml otet

=> 400ml apa

=> 2-3 linguri mustar

=> 200g bulion

=> 350 ml ulei

=> 1 lingura sare

=> piper

=> foi de dafin


Prepararea retetei culinare:

          Se pun la fiert ingredientele exceptand gogosarii. Can clocotesc, se scufunda gogosarii taiati fideluta si se fierb circa 10 minute ( ca sa se inmoaie precum gogosarii de pus la otet ). Se scot cu o spumiera, se pun intr-un vas si se acopera pana se termina de oparit toti gogosarii. Se pun in borcanele pregatite, se toarna zeama deasupra, se capseaza si se lasa acoperite cu paturi pana a doua zi.

Notite:

Se serveste peste friptura la gratar, peste macaroane sau peste sandvisuri cu cascaval.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
peste 11 serviri
Cantitate:
3,25 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:42:59 +0100
Vizualizata:
1910

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 123 vizitatori online