« Culinare »

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Pastet
Pastet

Autor: Iulisco Marilena, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(9Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - Pastet; ruseasca

Ingredientele retetei culinare:

=> 500g ficatei de pasare

=> 75ml unt

=> 1 ceapa

=> 250g ciuperci

=> 50ml coniac

=> 125g crema de branza

=> 2 linguri patrunjel verde taiat

=> 1/2 lingurita nucsoara rasa

=> cimbru uscat

=> sare si piper

 

 


Prepararea retetei culinare:

             Topiti untul si caliti ceapa si ciupercile, taiate cat mai marunt. Dupa 5 minute adaugatzi ficateii de pui taiati in bucati mai mici. sarati si piperati dupa gust si adaugati nucsoara si cimbrul. Lasati vasult la foc mic, amestecati din cand in cand. Cand ficateii s-au rumenit uniform, luati vasul de pe foc si adaugati coniacul. Omogenizati amestecul si lasati-l la racit. Puneti amestecul intr-un blender, impreuna cu crema de branza si maruntiti pana cand obtineti o pasta fina. Condimentati, daca mai este necesar, adaugati verdeata si tineti pastetul la rece inainte de servire, dar nu mai mult de 3 zile.

Notite:

Pastetul se serveste pe felii de paine de secara, ca aperitiv in dimineata de Paste, insotit neaparat de un paharel de vodca.

Se poate orna cu frunze de cimbru.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h
Dificultate:
very simple
Portii:
10 serviri
Cantitate:
1,2 kg
Tara/Regiune:
Russia
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:42:16 +0100
Vizualizata:
1315

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 119 vizitatori online