« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Salate Salata de fructe

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Salata de fructe
Salata de fructe

Autor: Cristina Bunea, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(3Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - salata de fructe

Ingredientele retetei culinare:

=> un pepene galben mai mare

=> 1 piersica

=> 1 nectarina

=> 2 ciorchini de struguri (unul alb si unul rosu)

=> o cutie cu compot de ananas

=> compot de caise

=> zmeura

=> mure

=> frisca

 


Prepararea retetei culinare:

          Taie pepenele in doua in asa fel incat sa obtii doua "castroane" in care sa incapa amestecul de fructe. Scobeste (nu foarte mult) cele doua jumatati ca sa pui in salata si miezul dulce si parfumat al pepenului galben. Taie cubulete piersica, nectarina si ananasul (daca-l iei rondele). Amesteca-le bine si pune si un strop cu frisca, rondele de ananas si cateva boabe de zmeura si mure si pune totul la rece.

Notite:

Pentru "impresia artistica" toarna si putin sos de zmeura.

Salata de fructe este desertul cel mai apreciat intr-o zi caniculara si extrem de usor de pregatit. Va fi apreciata si de cei mai pretentiosi musafiri!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
6 serviri
Cantitate:
3-4 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:26:09 +0100
Vizualizata:
1467

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 216 vizitatori online