« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Salate Salata de fasole verde cu iaurt

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Salata de fasole verde cu iaurt
Salata de fasole verde cu iaurt

Autor: Emilia Gutau, Brasov

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - salata de fasole verde cu iaurt

Ingredientele retetei culinare:

=> 500g fasole din conserva

=> 150g iaurt degresat

=> 50ml ulei

=> 1/2 lamaie

=> 1 capatana de usturoi

=> 1 legatura patrunjel

=> 1 legatura marar 

 


Prepararea retetei culinare:

            Scoti fasolea din conserva si o scurgi. Cureti usturoiul si il zdrobesti. Speli si tai marunt verdeata. Storci lamaia. Incalzesti putin uleiul. Intr-un castron, torni uleiul peste fasole, apoi adaugi usturoiul, jumatate din verdeata, zeama de lamaie si iaurtul. Acoperi cu un capac si amesteci prin rasturnare. Presari deasupra verdeata ramasa.

Notite:
Servesti salata fie la pranz, langa felul principal fie ca atare, la cina.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
0,85 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:25:07 +0100
Vizualizata:
1461

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 233 vizitatori online