Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.
Salata de dovlecei
Autor: Rodica Smaranda, Bucuresti
Voturi:
(2Voturi)
Descriere:
Reteta culinara - salata de dovlecei
Ingredientele retetei culinare:
=> 3-4 dovlecei potriviti
=> 3-4 legaturi marar
=> 1 galbenus
=> 1 lingura mustar
=> 250 ml ulei
=> 1 iaurt mare
Prepararea retetei culinare:
Dovleceii se curata de coaja si se fierb in apa cu sare, dar aveti grija sa nu se sfarame. Dupa ce s-au racit se taie in rondele de circa 1cm grosime. Faceti o maioneza din galbenus, mustar si ulei si la final adaugati iaurtul si mararul. Se serveste numai rece, de la frigider, si este o salata excelenta pentru o vara fierbinte.