« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Salate Salata de dovlecei

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Salata de dovlecei
Salata de dovlecei

Autor: Stefania Raduta, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - salata de dovlecei; dietetica

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 dovlecei

=> 4 ardei grasi

=> 2 rosii

=> 50ml ulei de masline

=> 4 linguri otet sau zeama de la 2 lamai

=> 4-5 catei de usturoi

=> 1 legatura marar

=> sare dupa gust


Prepararea retetei culinare:

          Reteta culinara - Coci ardeii grasi, ii presari cu sare si ii lasi timp de 20 de minute intr-un vas acoperit cu capac, ca sa-i cureti mai usor. Cureti de coaja dovleceii si ii pui la fiert in apa cu sare, pentru cateva clocote. Dupa ce s-au scurs, ii tai in rondele si ii amesteci usor cu ardeii de masline, otetul diluat cu 50 ml apa, usturoiul pisat, mararul tocat fin si sare dupa gust.

Notite:

Serveste salata la masa impreuna cu rosiile taiate felii.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
25 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
1,4 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:24:04 +0100
Vizualizata:
1234

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 259 vizitatori online