« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Salate Salata de conopida picanta

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Salata de conopida picanta
Salata de conopida picanta

Autor: Magdalena Petrov, Bucuresti

Voturi: Nu a fost votata

Descriere:

Reteta culinara - salata de conopida picanta

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 conopida mare

=> 3-4 linguri ulei

=> 2-3 linguri otet

=> 1-2 lingurite mustar

=> sare

=> piper negru

=> marar

 

Prepararea retetei culinare:

         Se curata conopida, se desface in buchetele, se spala bine si o pui la fiert in apa clocotita sarata, avand grijsa sa nu fiarba prea mult deoarece se sfarama. Cand este gata, o scurgi si o pui in salatiera. Separat faci un sos din mustar subtiat cu otet si ulei, sare, piper si marar tocat marunt. Torni sosul peste conopida si o servesti.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
3 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:23:20 +0100
Vizualizata:
1381

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 270 vizitatori online