« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Salate Salata de ardei copti cu sos picant

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Salata de ardei copti cu sos picant
Salata de ardei copti cu sos picant

Autor: Mirabela Granit, Bucuresti

Voturi: Nu a fost votata

Descriere:

Reteta culinara - salata de ardei copti cu sos picant

Ingredientele retetei culinare:

=> ardei grasi

=> sare

=> rosii carnoase

=> ulei

=> catei de usturoi


Prepararea retetei culinare:

          Coci ardeii cu grija sa nu se arda. Apoi ii pui intr-un vas, ii presari cu sare, ii acoperi si ii lasi sa se raceasca ca mai apoi sa fie curatati de pielita. Separat cojesti rosii coapte, carnoase. Ca sa ai spor la treaba, cufunzi rosiile mai intai in apa clocotita 2 minute. Dupa ce le-ai curatat, le tai marunt si le inabusi in ulei. Intre timp cureti cativa catei de usturoi si ii pisezi cu putina sare. Cand s-au topit rosiile si sosul a scazut iei cratita de pe foc si le amesteci cu usturoiul pisat. Potrivesti sosul de sare si il torni peste ardeii asezati intr-o salatiera.

Notite:

Cantitatile le stabilesti dupa nevoie.

Ca punct de orientare, socotesi cate o rosie potrivit de mare de fiecare ardei.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
1 portie
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:19:54 +0100
Vizualizata:
1482

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 219 vizitatori online