« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Salate Salata de andive cu tofu

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Salata de andive cu tofu
Salata de andive cu tofu

Autor: Mirton Alina

Voturi: Nu a fost votata

Descriere:

Reteta culinara - salata de andive cu tofu; de post

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 andive mari

=> 100ml ulei de masline

=> 100g masline fara samburi

=> 1 ardei gras rosu

=> 1 ceapa rosie

=> 1 legatura ceapa verde

=> 1 legatura patrunjel

=> 2 linguri zeama de lamaie

=> sare si piper dupa gust

 


Prepararea retetei culinare:

            Reteta culinara - spala andivele, taie-le in rondele si pune-le intr-un bol de salata. Curata, spala si toaca marunt ceapa rosie si verde, pune-o peste andive. Adauga maslinele, taiate in cubulete, ardeiul gras taiat fideluta, zeama de lamaie, uleiul si patrunjelul tocat marunt.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
4 serviri
Cantitate:
1 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:19:38 +0100
Vizualizata:
1293

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 272 vizitatori online