« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Salate Salata cu tofu si castraveti

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Salata cu tofu si castraveti
Salata cu tofu si castraveti

Autor: Freddy Seiler, Germania

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - salata cu tofu si castraveti; exotica

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 linguri susan

=> 300g tofu

=> 300g castraveti

=> 2 cepe

=> 2 linguri suc de lamaie

=> 1 lingurita sos de soia

=> 1 lingura ulei de susan

=> 1 lingura ulei de arahide

=> 1 bucata de 1cm ghimbir

=> 1/2 legatura coriandru

=> un varf de cutit zahar brun

=> un varf de cutit piper proaspat macinat


Prepararea retetei culinare:

             Rumeniti susanul intr-o tigaie fara grasime. Lasati-l sa se raceasca. Taiati branza tofu, bine scursa, in felii de 0.5cm. Spalati castravetii si taiati-i in rondele. Curatati ceapa si taiati-o marunt. Amestecati bine sosul de soia cu sucul de lamaie, zaharul, piperul, uleiul de susan si cel de arahide, pentru a obtine o marinata. Adaugati in aceasta si ghimbirul curatat de coaja si taiat in cubulete foarte mici, eventual, ras. Turnati in fiecare din cele patru farfurii pregatite cate putina marinata. Peste aceasta aranjati branza, rondelele de castraveti si ceapa. Deasupra turnati marinata ramasa. Presarati peste ingredientele semintele de susan si coriandrul tocat marunt.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
0,9 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:19:26 +0100
Vizualizata:
1505

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 235 vizitatori online