« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Salate Salata chinezeasca de morcov

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Salata chinezeasca de morcov
Salata chinezeasca de morcov

Autor: Natalia Negara, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - Salata chinezeasca de morcov

Ingredientele retetei culinare:

=> 1kg morcov crud

=> 4-5 linguri otet

=> 1/2 pahar ulei

=> 1 lingurita sare

=> 3 linguri zahar

=> 1 lingurita piper

=> 1 capatana usturoi

=> 1 lingurita rasa de coriandru


Prepararea retetei culinare:

          Se da morcovul prin razatoarea mare, se amesteca cu usturoiul zdrobit si cu celelalte ingrediente. La urma se pune coriandrul, care trebuie sa fie neaparat macinat sau macar maruntit.

Notite:

Nu scapati mai mult coriandru pentru ca se strica gustul salatei.

Se amesteca foarte bine si se lasa vreo ora sa se patrunda. Este absolut delicioasa, atat cu orice fel de carne, cat si cu pizza.

In plus, se poate pastra in frigider cateva saptamani ( desi ma cam indoiesc sa reziste atata, la cat este de buna! ).

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
4 serviri
Cantitate:
1,2 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:16:02 +0100
Vizualizata:
1724

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 73 vizitatori online