« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Salate Salata Ancuta

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Salata Ancuta
Salata Ancuta

Autor: Cringasi Elena, Bacau

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(3Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - salata Ancuta

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 salata verde

=> 100g conopida

=> 100g ciuperci

=> 1 ardei rosu

=> 1 morcov

=> 15 nuci

=> 2 linguri ulei de masline

=> 2 linguri otet balsamic

=> sare

 

Prepararea retetei culinare:

            Se sparg nucile, le cureti si le tai miezul in jumatati sau sferturi. Prepari un sos din ulei, otet balsamic si sare dupa indicatia medicului. Desfaci conopida in buchetele cat mai mici. Cureti ciupercile, ardeiul si morcovul si le speli bine. Tai ardeiul in fasii, ciupercile in felii subtiri, iar morcovul il razi mare. Speli salata frunza cu frunza si o rupi in bucati mari. Pui intr-o salatiera toate ingredientele. Le stropesti cu sos, acoperi vasul cu un capac si amesteci salata prin rasturnari repetate.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:18:43 +0100
Vizualizata:
1679

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 221 vizitatori online