« Culinare »

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
icon
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Ananas royal
Ananas royal

Autor: Ioana Mandrut

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(9Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - ananas Royal; fructe

Ingredientele retetei culinare:

=> 300g ananas proaspat

=> 150g kiwi

=> 150g branza mascarpone

=> 1 galbenus

=> 50g zahar pudra

=> 1 lingurita esenta de rom


Prepararea retetei culinare:

           Reteta culinara - se bate bine galbenusul cu zaharul pana cand se obtine o compozitie omogena cremoasa. Se adauga esenta de rom si branza mascarpone si se amesteca bine. Se curata ananasul si se taie in felii. se curata kiwi si se taie in cubulete. Se aranjeaza pe platouri feliile de anans si cubuletele de kiwi, deasupra se pune crema de mascarpone care se stropeste cu topping de capsuni sau caramel.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
2 serviri
Cantitate:
600 g
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:18:03 +0100
Vizualizata:
1475

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 229 vizitatori online