« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete torturi Retete torturi - Tort fara ou

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete torturi - Tort fara ou Imprimare Email
Scris de Rozalia Pota   

Reteta: Tort fara ou

Ingredientele retetei culinare:

=> 300g faina

=> 150g margarina

=> 100g zahar

=> 1 varf de cutit bicarbonat

=> 1 lingurita smantana

=>3 foi coapte pe dosul tavii

CREMA:

=> 2 linguri faina frecate cu 1 pahar lapte (200g rece)

=>  100g margarina

=> 100g zahar

=> zeama si coaja de la o lamaie

 

Prepararea retetei culinare:

Se ung doua foi cu crema aceasta, iar ultima se unge cu o glazura din 2 linguri zahar pudra, 2-3 linguri cacao, 2 linguri ulei, 3 linguri apa fiarta cu care se amesteca bine toate.

Notite:
Cine vrea poate razui ciocolata deasupra.
Prajitura este ieftina, aspectuasa si gustoasa.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 23:31
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi