« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete torturi Retete torturi - Tort de biscuiti cu budinca de zmeura

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete torturi - Tort de biscuiti cu budinca de zmeura Imprimare Email
Scris de Ancuta Astanei   

Reteta: Tort de biscuiti cu budinca de zmeura

Ingredientele retetei culinare:

=> 300 g biscuiti simpli

=> 600 ml suc de coarne(vei folosi orice alt suc,
dar sa fie acrisor)

=> 1 budinca cu gust de zmeura

=> 200 g frisca vegetala

=> 1 ciocolata simpla

=> 2 linguri zahar

=> 1 lingura ulei

 

Prepararea retetei culinare:

Fierbi budinca dupa instructiunile de pe plic cu zaharul si cu 500 ml suc (in loc de lapte). O lasi sa se raceasca, apoi asamblezi tortul: intr-o cratita mai mica asezi un strat de biscuiti insiropati cu sucul ramas, un strat de budinca si continui pana termini cu un strat de biscuiti si-l dai la rece pentru o ora. Il rastorni apoi pe un platou si il imbraci in frisca batuta. Topesti ciocolata pe baie de aburi cu o lingura de ulei, o lasi sa se raceasca putin, apoi o torni intr-o punga mai rezistenta si scrii pe o hartie pergament "La multi ani!", numele sarbatoritului, anii pe care-i implineste. Lasi sa se raceasca, apoi desprinzi ornamentele si le asezi pe tort.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 23:28
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi