« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete torturi Retete torturi - Tarta cu fructe

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete torturi - Tarta cu fructe Imprimare Email
Scris de Gaspar Brigitta, Satu-Mare   

Reteta: Tarta cu fructe

Ingredientele retetei culinare:

=> 3 oua

=> 125 g zahar

=> 125 g faina

=> 1 lingurita praf de copt

=> 2 piersici

=> 2 pere, 1 strugure

=> 100 g frisca

=> 1 ciocolata

Prepararea retetei culinare:

Bati albusurile spuma, apoi adaugi treptat zaharul, galbenusurile, faina, praful de copt si omogenizezi compozitia. Intinzi blatul intr-o tava de tarta unsa cu margarina si tapetata cu faina si o dai la cuptor, la foc potrivit. Cand e gata blatul, speli fructele, le tai bucatele sau felii, le asezi peste blat, intinzi frisca si presari ciocolata razuita.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 22:59
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi