« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete torturi

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete culinare

Retete torturi

........................................................................................................................................

Retete torturi de la autorii site-ulu. Daca esti autor de retete culinare si doresti sa te mandresti cu acestea, te rugam sa te INREGISTREZI / AUTENTIFICI pentru a le adauga in Cartea de bucate.

Tortul este deseori preferat ca desert la diferite ceremonii, nunti, aniversari si zile de nastere. Exista foarte multe retete de tort; unele feluri au ca si caracteristica painea, altele continutul bogat in ingrediente iar altele vechimea foarte mare. In ziua de astazi crearea torturilor nu mai presupune pasi greoi datorita avansarii tehnologiei.

Filtru titlu     Arată # 
Nr. Titlu articol Autor Afişări
1 Retete torturi - Tort de zahar ars Szilagy Cristina, Geoagiu 1971
2 Retete torturi - Tort cu crema Elena Livia Dartu 2875
3 Retete torturi - Tort cu crema de cacao Claudia Mirabela Gavrilescu, Oravita 1806
4 Retete torturi - Tort Trifoi cu fructe Cristina Boldiszar 2208
5 Retete torturi - Tarta cu fructe Gaspar Brigitta, Satu-Mare 1618
6 Retete torturi - Tort cu crema de cacao si vanilie Alina Mihaela Colcer, Baicoi 2554
7 Retete torturi - Tarta cu fructe de padure si frisca Edith Bors, Deva 1999
8 Retete torturi - Tort cu blat de nuca, bezea si crema de cafea Petruta Florea 3080
9 Retete torturi - Tort de inghetata Adela Popescu, Botosani 1847
10 Retete torturi - Tarta cu prune si piersici Margareta Gheorghe-Naldir, Deva 1387
 
« ÎnceputAnterior123UrmătorSfârşit »
Pagina 1 din 3

Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi