« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete salate Retete salate - Salata cu sunca si branzeturi

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete salate - Salata cu sunca si branzeturi Imprimare Email
Scris de Adina Maican   

Reteta: Salata cu sunca si branzeturi

Ingredientele retetei culinare:

=> 300 g cascaval

=> 300 g sunca

=> 2 ardei

=> 3 castraveti in otet

=> 3-4 gogosari in otet

=> 4 castraveti proaspeti

=> 2 mere

=> 2 portocale

=> 100 g iaurt

=> 150 g smantana

=> 1 lamaie

=> 1 radacina de hrean

=> 1 legaura marar

=> 1 lingura zahar

=> 1/2 salata verde

=> sare

=> piper

 

Prepararea retetei culinare:

  • Tai cascavalul si sunca in cubulete. Speli salata verde frunza cu frunza si o lasi sa se scurga. Cureti hreanul, apoi il razi fin. Speli mararul si il toci marunt. Speli gogosarii si castravetii murati. Cureti de cotoare si seminte gogosarii si ardeii grasi. Cureti de coaja castravetii proaspeti, merele si portocalele. Tai in cubulete legumele conservate in otet, castravetii proaspeti, merele si feliile de portocala, iar ardeii grasi in fasii. Dizolvi zaharul in zeama de lamaie.

  • Faci un sos din iaurt, smantana, zeama de lamaie, hreanul ras si mararul. Sarezi si condimentezi dupa gust, apoi il amesteci cu legumele si fructele. Pui salata intr-un bol decorat cu frunze de salata verde.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Vineri, 14 Ianuarie 2011 02:23
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi