« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete romanesti Retete romanesti - Zacusca de fasole verde

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete romanesti - Zacusca de fasole verde Imprimare Email
Scris de Elena Miclaus   

Reteta: Zacusca de fasole verde

Ingredientele retetei culinare:

=> 5 kg fasole verde

=> 1,5 l ulei

=> 20 cepe

=> 3 kg rosii curatate de coaja

=> sare

Prepararea retetei culinare:

  • Toci ceapa si o calesti  intr-o cratita mare in care ai infierbantat uleiul. Adaugi apoi fasolea rupta (si bineinteles, curatata) si sare dupa gust, amestecand incontinuu. Cand s-a inmuiat fasolea, pui rosiile taiate felii. Lasi sa dea in doua, trei clocote si dai deoparte. Pui zacusca in borcane de 400 g, le capsezi sau le legi cu celofan. Fierbi borcanele la bain-marie timp de o ora. Le lasi pana a doua zi sa se raceasca in vasul in care au fiert.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 13 Ianuarie 2011 23:17
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi