« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete romanesti Retete romanesti - Umplutura de ciocolata pentru pasca

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete romanesti - Umplutura de ciocolata pentru pasca Imprimare Email
Scris de Georgeta Samson, Roman   

Reteta: Umplutura de ciocolata pentru pasca

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 oua

=> 1 pahar lapte

=> 100 g unt

=> 150 g zahar

=> 2 linguri cacao

=> 100 g ciocolata menaj

 

 

Prepararea retetei culinare:

  • Bateti ouale intregi cu zaharul. Adaugati faina, cacao si ciocolata topita in putin lapte. Apoi turnati laptele treptat, amestecand la foc mic pana se ingroasa. Dupe ce s-a racit, adaugam treptat untul. Aceasta umplutura se poate folosi cu aluat din pandispan si cozonac.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 13 Ianuarie 2011 23:20
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi