« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete romanesti Retete romanesti - Drob de miel cu susan

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete romanesti - Drob de miel cu susan Imprimare Email
Scris de Nicoleta Ilie, Suceava   

Reteta: Drob de miel cu susan

Ingredientele retetei culinare:

=> inima, ficatul, rinichii

=> otet

=> 200 g ceapa verde sau praz

=> usturoi verde

=> o legatura marar

=> 500 ml ulei

=> 3 oua

=> sare, piper, cimbru

=> 200 g susan

Prepararea retetei culinare:

  • Organele se taie in bucati si se calesc impreuna cu ceapa tocata si usturoiul in 100 ml ulei. Se toaca apoi prin masina si se framanta cu mararul tocat, ouale, sarea, piperul sl cimbrul. Amestecul se portioneaza in bilute de marimea perisoarelor, care se tavalesc prin susan si se prajesc in restul de ulei bine incins.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 13 Ianuarie 2011 23:18
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi