« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete romanesti Retete romanesti - Drob de miel cu susan

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete romanesti - Drob de miel cu susan Imprimare Email
Scris de Nicoleta Ilie, Suceava   

Reteta: Drob de miel cu susan

Ingredientele retetei culinare:

=> inima, ficatul, rinichii

=> otet

=> 200 g ceapa verde sau praz

=> usturoi verde

=> o legatura marar

=> 500 ml ulei

=> 3 oua

=> sare, piper, cimbru

=> 200 g susan

 

Prepararea retetei culinare:

  • Organele se taie in bucati si se calesc impreuna cu ceapa tocata si usturoiul in 100 ml ulei. Se toaca apoi prin masina si se framanta cu mararul tocat, ouale, sarea, piperul sl cimbrul. Amestecul se portioneaza in bilute de marimea perisoarelor, care se tavalesc prin susan si se prajesc in restul de ulei bine incins.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 13 Ianuarie 2011 23:18
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi