« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete romanesti Retete romanesti - Drob de miel

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete romanesti - Drob de miel Imprimare Email
Scris de Alexandru Cosa, Brasov   

Reteta: Drob de miel

Ingredientele retetei culinare:

=> maruntaie de miel

=> 2-3 oua

=> sare, piper, o lingurita de delikat dupa gust

=> patrunjel verde

Prepararea retetei culinare:

  • Maruntaiele mielului, adica ficatul, inima, plamanii, rinichii si splina, se fierb in apa cu sare, dupa care se racesc, apoi se toaca prin masina de carne. In functie de cat vrem sa inmultim drobul, fierbem oua tari pe care le tocam marunt si le amestecam cu tocatura de maruntaie; se mai adauga si 2-3 oua crude, sare, piper, o lingurita de delikat dupa gust. Se adauga mult patrunjel verde tocat (o mana buna) si foi de ceapa verde. Se framanta bine, se pune in prapurul de miel si se modeleaza ca niste chiftele mari cam de 5 cm grosime. Se pun la prajit cu ulei mai mult, la foc potrivit, pana se rumenesc, apoi se intorc cu grija sa se rumenesca si pe cealalta parte. Se serveste rece, cu ceapa verde.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 13 Ianuarie 2011 23:19
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi