« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete pui Retete pui - Rulada de pui

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete pui - Rulada de pui Imprimare Email
Scris de Mihaela Enache   

Reteta: Sfintisori

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 bucati piept de pui;

=> 2 oua;

=> 2 morcovi fierti;

=> 1 ceapa;

=> 200g spanac ( congelata sau din conserva );

=> 1 castravete murat;

Prepararea retetei culinare:

Pui sa fiarba un ou in apa rece, ceapa o cureti, o toci marunt si o pui sa se inabuseasca, iar morcovii ii pui sa fiarba in apa rece. Treci carnea prin masina de tocat si o amesteci cu oul crud, ceapa inabusita, o lingura de faina, sare si piper dupa gust. Scurgi foarte bine spanacul si il maruntesti fie la mixer, fie cu cutitul.

Pe o bucata de staniol intinzi carnea tocata intr-un strat cat mai uniform ca grosime, deasupra asezi spanacul, morcovii fierti si taiati bastonase pe lungime, oul fiert taiat in patru si castravetele taiat bastonase pe lungime ( si presate de zeama ).

Rulezi carnea cu ajutorul staniolului, iar la capete infasori staniolul ramas astfel ca sucul sa nu se scurga. Ar trebui sa semene cu un salam.

Asezi rulada intr-o tava si torni apa cu putin ulei cat s-o cuprinda jumatate. Cand e gata o lasi putin sa se raceasca si desfaci cu grija staniolul. Tai felii groase de 3-4 cm, nu mai subtiri, caci oricat de bine inchegata ar fi carnea tot se rupe.

Notite:
PRET: 20 RON - 3-4 portii
COACERE: 25 de minute
PREGATIRE: 30 de minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:07
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi