« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete pui Retete pui - Pulpe de pui umplute cu ficatei si ciuperci

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete pui - Pulpe de pui umplute cu ficatei si ciuperci Imprimare Email
Scris de Nicoleta Timis   

Reteta: Pulpe de pui umplute cu ficatei si ciuperci

Ingredientele retetei culinare:

=> 6 pulpe de pui

=> 120 g de ficatei de pui

=> 3 linguri de unt topit

=> 120 g ciuperci proaspete sau din conserve

=> 1 ou

=> 3 - 4 rosii

=> 6 felii paine alba

=> 120 ml lapte

=> 1 legatura de patrunjel verde

=> piper, sare

=> 1 lamaie

=> 1 salata verde

Pentru pane:

=> 120 g pesmet

=> 2 oua

=> 3 linguri de faina

=> ulei

=> sare

 

 

Prepararea retetei culinare:

Speli ficateii de pui, ii cureti, ii inabusi intr-o jumatate de lingura de unt, sarezi, ii lasi sa se raceasca si ii tai marunt. Dezosezi apoi carnea si o condimentezi cu sare si piper. Cureti ciupercile, le speli, le tai feliute si le amesteci cu ficateii de pui, oul batut, painea inmuiata in lapte si presata bine, piperul, sarea si patrunjelul verde tocat fin. Umpli pulpele dezosate cu aceasta compozitie, le treci apoi prin faina, prin ou batut si prin pesmet si le prajesti pe ambele parti in ulei incins la foc mic. Cand sunt gata le asezi pe un platou cu felii de lamaie, felii de rosii si frunze de salata verde.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:01
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi