« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete pui Retete pui - Pulpe de pui cu rosii si smantana

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete pui - Pulpe de pui cu rosii si smantana Imprimare Email
Scris de Angela Carstea, Curtea de Arges   

Reteta: Pulpe de pui cu rosii si smantana

Ingredientele retetei culinare:

=> 6 pulpe de pui

=> 150 ml ulei

=> 7-8 rosii bine coapte

=> 150 g smantana

=> sare, Vegeta

=> verdeata


Prepararea retetei culinare:

Cureti pulpele, le inabusi in ulei si din cand in cand torni cate putina apa. Cand sunt bine patrunse, pui rosiile decojite si tocate si le mai fierbi 15 minute. Le iei apoi de pe foc, adaugi smantana si verdeata tocata.

Notite:

Sunt delicioase cu mamaliguta calda.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:04
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi