« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete pui Retete pui - Pui sote cu sos de smantana si morcov

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete pui - Pui sote cu sos de smantana si morcov Imprimare Email
Scris de Mihai Adrian, Cugir   

Reteta: Pui sote cu sos de smantana si morcov

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 piepturi de pui

=> 100g unt;

=> 1 ceapa;

=> 600g morcovi

=> 3 linguri faina;

=> 300ml lapte;

=> 250g smantana.

=> sare

Prepararea retetei culinare:

Speli carnea, o tai bucati pe care le inabusi in 50g de unt cu 2-3 linguri de apa, apoi le scoti intr-o cratita. Speli apoi morcovii, ii tai fasii subtiri si-i inabusi in untul ramas de la carne. Rumenesti faina in untul curat topit, stingi cu laptele, pui si smantana si dai sosul in cateva clocote, apoi potrivesti de sare. Il torni apoi peste carne, adaugi si morcovii si fierbi mancare la foc mic pentru  30-35 de minute.

Notite:

PRET: 20 RON - 3-4 portii
FIERBERE: 45 minute

PREGATIRE: 20 minute
Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:08
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi