« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete pui Retete pui - Pui cu smochine

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete pui - Pui cu smochine Imprimare Email
Scris de Nadia Simona Fasola, Suceava   

Reteta: Pui cu smochine

Ingredientele retetei culinare:

=> 300 g carne de pui

=> 250 g smochine

=> 100 g vin

=> 1 ceapa

=> 150 g sos rosii

=> 40 g zahar

=> 25 g unt

=> Delikat -Gust de Gaina

Prepararea retetei culinare:

Smochinele se tin in apa sa se inmoaie. Se pune untul intr-o cratita, pe foc mic si cand s-a infierbantat, se introduc bucatile de pui si ceapa tocata. Acoperi cu capac si fierbi in zeama pe care o lasa carnea. Dupa ce a scazut zeama, torni apa si fierbi in continuare acoperit. Speli smochinele, le pui peste carne si mai lasi sa fiarba. Arzi putin zaharul, stingi cu putina apa si lasi sa fiarba pana se dizolva tot si apoi torni in cratita cu carne. Torni si sosul de rosii, vinul, Delikat Gust de Gaina, si mai lasi sa fiarba la foc mic pana scade, dar nu de tot, caci sosul este delicios.

Notite:
PRET: 15 LEI - 4 portii
PREGATIRE: 1 ora si 25 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:09
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi