« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete pui Retete pui - Pui cu garnitura de legume de toamna

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete pui - Pui cu garnitura de legume de toamna Imprimare Email
Scris de Viorica Mariana David, Brasov   

Reteta: Pui cu garnitura de legume de toamna

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 pui

=> 1 conopida

=> 4 cartofi

=> 2 morcovi

=> 2 radacini patrunjel

=> 1 legatura marar

=> 1 legatura patrunjel

=> 4 cepe

=> 1 ardei gras verde

=> 1 gogosar

=> 1/2 pahar ulei

=> 2 linguri pasta de rosii

=> 2 lingurite condiment

 

Prepararea retetei culinare:

Infasori puiul in folie de aluminiu, il asezi pe un capac deasupra unei cratite cu apa si-l lasi in cuptor timp de 1 ora la foc mediu.
Invarti puiul din cand in cand ca sa se rumeneasca frumos. Speli conopida, o pui la fiert pentru 15 minute in apa cu sare, o scurgi si o desfaci in buchetele. Cureti ceapa, o tai fideluta si o pui pe foc cu 1/2 pahar apa si 1/2 pahar ulei pana se inmoaie si se caleste. Cureti apoi morcovii, patrunjelul, cartofii, tai rondele morcovii si patrunjelul, cartofii cubulete si pui totul la fiert intr-o craticioara.

Dupa ce a fiert ceapa si s-a calit, adaugi zarzavatul fiert, ardeiul si gogosarul taiat fasii, cele 2 lingurite de condiment si conopida. Pui apoi pasta de rosii desfacuta in 2 pahare de apa calduta si lasi la foc mic 15-20 de minute. Cand este gata presari verdeata taiata fin. Aduci puiul intreg rumenit cu garnitura de conopida alaturi.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:01
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

 
-1 #2 ibymorariu 08-01-2010 21:45
frumoase
Citat
 
 
-1 #1 Guest 08-01-2010 21:43
:D :sad: :ooo: :-) ;-)) :D :love: :-?: :-) :o
Citat
 

Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi