« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete pui Retete pui - Piept de pui umplut cu ciuperci si cascaval

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete pui - Piept de pui umplut cu ciuperci si cascaval Imprimare Email
Scris de Sanziana Rugina   

Reteta: Piept de pui umplut cu ciuperci si cascaval

Ingredientele retetei culinare:

=> 750 g piept de pui dezosat

=> 150 g ciuperci

=> 100 g cascaval

=> 100 g faina

=> 5 oua

=> 10 g Delikat, 10 g piper boabe

=> 100 g unt

=> sare dupa gust

Prepararea retetei culinare:

Bati carnea cu ciocanul de snitele, il sarezi, apoi presari umplutura pe care o faci astfel: dai cascavalul pe razatoare, tai ciupercile marunt, apoi il amesteci cu ouale, piperul, Delikat, le asezi in straturi peste carnea de pui, rulezi si prinzi carnea cu scobitori. Treci pieptul prin faina, il prajesti in unt la foc potrivit. E bun cald sau rece cu garnitura preferata.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 21:06
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi