« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete pui Retete pui - Piept de pui umplut cu ciuperci si cascaval

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete pui - Piept de pui umplut cu ciuperci si cascaval Imprimare Email
Scris de Sanziana Rugina   

Reteta: Piept de pui umplut cu ciuperci si cascaval

Ingredientele retetei culinare:

=> 750 g piept de pui dezosat

=> 150 g ciuperci

=> 100 g cascaval

=> 100 g faina

=> 5 oua

=> 10 g Delikat, 10 g piper boabe

=> 100 g unt

=> sare dupa gust

Prepararea retetei culinare:

Bati carnea cu ciocanul de snitele, il sarezi, apoi presari umplutura pe care o faci astfel: dai cascavalul pe razatoare, tai ciupercile marunt, apoi il amesteci cu ouale, piperul, Delikat, le asezi in straturi peste carnea de pui, rulezi si prinzi carnea cu scobitori. Treci pieptul prin faina, il prajesti in unt la foc potrivit. E bun cald sau rece cu garnitura preferata.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 21:06
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi