« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete pui Retete pui - Piept de pui cu conopida si garnitura de cartofi natur

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete pui - Piept de pui cu conopida si garnitura de cartofi natur Imprimare Email
Scris de Daniela Mariana Bold, Hunedoara   

Reteta: Piept de pui cu conopida si garnitura de cartofi natur

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 bucati piept de pui

=> 1 conopida mica

=> 1 ceapa

=> ulei

=> condiment tip Vegeta, sare, piper

=> usturoi

=> 4 linguri smantana

 

Prepararea retetei culinare:

Speli conopida, o desfaci buchetele si le fierbi 5 minute in apa. Calesti ceapa taiata cubulete impreuna cu pieptul de pui taiat bucati. Dupa ce s-a albit carnea, presari condiment, sare si piper dupa gust, apoi adaugi conopida fiarta pe jumatate. Torni apa cat sa fie acoperita carnea si conopida si lasi sa fiarba totul pe foc mic. Dupa ce carnea s-a fiert, adaugi si usturoiul pisat, iar la sfarsit pui si smantana amestecata cu 1 lingura de faina si putina zeama si mai lasi sa fiarba pana se ingroasa amestecand continuu. Faci cartofi natur si aduci la masa pe un platou puiul cu conopida si cartofii.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:01
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi