« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete pui Retete pui - Pachetele de vinete cu piept de pui

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete pui - Pachetele de vinete cu piept de pui Imprimare Email
Scris de Constanta pancu, Bucuresti   

Reteta: Pachetele de vinete cu piept de pui

Ingredientele retetei culinare:

=> 2-3 piepti de pui

=> 2 vinete

=> rosii

=> cascaval

=> sare, piper

=> faina

=> ulei

 

Prepararea retetei culinare:

Tai pe lungime felii late de 2 cm din pieptul de pui si le condimentezi cu sare, piper sau cu condimente speciale pentru pui. Apoi le pui la prajit cateva minute pana devin albe. Le scoti si le lasi asa pana pregatesti restul. Tai pe lungime si felii subtiri de vinete, le dai sare si le lasi asa timp de 1/2 de ora. Dupa acest timp le stergi cu un servetel si le treci prin faina. Apoi le pui la prajit in tigaie. Nu te speria! Le vei praji foarte putin, cate 2 minute pe fiecare parte.
Cum formezi pachetelele: asezi cate 2 felii de vinete in cruce, la mijlocul lor pui o bucata de piept de pui pe care o invelesti cu marginile vinetelor. Ca sa nu se desfaca le prinzi cu o scobitoare in varful careia adaugi o jumatate de rosie si deasupra ei (tot in scobitoare) pui o felie de cascaval. Le asezi intr-o tava cu putin ulei si le dai la cuptor pentru maximum 10 minute.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:05
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi