« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete pui Retete pui - Musaca de vinete cu piept de pui

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete pui - Musaca de vinete cu piept de pui Imprimare Email
Scris de Cristina Bunea   

Reteta: Musaca de vinete cu piept de pui

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 vinete

=> 2 piepti de pui

=> 1 kg rosii

=> 2 rosii pentru decor

=> o legatura de marar si una de patrunjel

=> sare si piper

=> 2 oua

=> 100 g smantana

Prepararea retetei culinare:

Tai vinetele rondele si le presari cu putina sare ca sa-si lase sucul care e usor toxic. Dupa aceea le stergi cu un servetel si le pui sa se prajeasca foarte putin pe o parte si pe cealalta. Pe masura ce le prajesti si le scoti, le poti aseza din nou pe servetele de hartie daca tt consideri ca sunt imbibate cu mai mult ulei.
Pregatesti carnea tocata pe care o pui si pe ea sa se prajeasca putin. O potrivesti de sare si piper, adaugi si mararul tocat si o pui peste primul strat de rondele de vinete din tava. Pui si un strat de rosii taiate rondele si acoperi cu al doilea strat de rondele de vinete. Bati ouale si le amesteci cu smantana si patrunjelul si le torni peste musaca. Dai la cuptor pentru circa 40 minute si cand e gata, o tai numai dupa ce s-a mai racit putin. Decorezi cu felioare de rosii si cateva frunzulite de patrunjel.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:05
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi