« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete pui Retete pui - Mere umplute cu piept de pui

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete pui - Mere umplute cu piept de pui Imprimare Email
Scris de Elena Bulf   

Reteta: Mere umplute cu piept de pui

Ingredientele retetei culinare:

=> 12 mere

=> 400 g pui

=> 80 g unt

=> 1 lingura faina

=> 1 lingura zahar

 


Prepararea retetei culinare:

Tai carnea de pe os, o faci bucati si o prajesti cu 40 g unt. Dupa ce s-a rumenit adaugi o ceasca de apa, putina sare si fierbi inabusit, pana scade tot lichidul. Lasi sa se raceasca, apoi dai de doua ori prin masina de tocat.
In timp ce fierbe carnea, speli merele, le tai un capac in dreptul cozii, scoti cat mai mult miez, cu o   lingurita, apoi umpli cu carnea tocata.
Le asezi intr-o cratita cu taietura in sus. Zaharul il caramelizezi usor si stingi cu o cescuta de apa.
Dai in 2-3 clocote, dupa care torni peste mere. Dai cratita la cuptor, la foc potrivit si o tii pana se inmoaie merele. Le servesti calde.

Notite:
PRET: 10 LEI - 6 portii
PREGATIRE: 65 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:08
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi