« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete pui Retete pui - Fasole pastai cu pui

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete pui - Fasole pastai cu pui Imprimare Email
Scris de Florica Chiriac   

Reteta: Fasole pastai cu pui

Ingredientele retetei culinare:

=> maruntaie si aripi de la un pui

=> 1/2 kg fasole

=> 1/2 kg rosii pentru gatit

=> patrunjel

=> ulei, Biovegetal


Prepararea retetei culinare:

Speli si cureti bine maruntaiele de pui si le pui intai sa se prajeasca pe o parte si pe alta in putin ulei. Apoi vei pune fasolea curatata si rupta in jumatati. Pui Biovegetal si torni apa cat sa le acopere. Le lasi sa fiarba cu un capac deasupra cratitei. Cand puiul si carnea au fiert pui rosiile curatate de pielite si date prin razatoare. Lasi sa mai dea 2 clocote si stingi focul.
Presari din abundenta patrunjel tocat si lasi cratita acoperita pans in momentul servirii.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:03
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi