Scris de Florica Chiriac
|
Reteta: Fasole pastai cu pui
Ingredientele retetei culinare:
=> maruntaie si aripi de la un pui
=> 1/2 kg fasole
=> 1/2 kg rosii pentru gatit
=> patrunjel
=> ulei, Biovegetal
|
|
|
|
Prepararea retetei culinare:
Speli si cureti bine maruntaiele de pui si le pui intai sa se prajeasca pe o parte si pe alta in putin ulei. Apoi vei pune fasolea curatata si rupta in jumatati. Pui Biovegetal si torni apa cat sa le acopere. Le lasi sa fiarba cu un capac deasupra cratitei. Cand puiul si carnea au fiert pui rosiile curatate de pielite si date prin razatoare. Lasi sa mai dea 2 clocote si stingi focul. Presari din abundenta patrunjel tocat si lasi cratita acoperita pans in momentul servirii.
|
|
Notite:
Pofta buna!
|
|
Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:03 |