« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete pui Retete pui - Aripioare de pui orientale

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete pui - Aripioare de pui orientale Imprimare Email

Reteta: Aripioare de pui orientale

Ingredientele retetei culinare:

=> 20 aripioare de pui

=> 50 ml ulei de susan

=> 2 linguri otet de orez

=> 2 linguri ghimbir proaspat

=>  1 lingurita rasa scortisoara

=>  un varf de cutit nucsoara macinata

=> 1 lingurita mustar

=>  sare si piper

Prepararea retetei culinare:

Curatati aripioarele de tuleie, parliti-le la flacara aragazului cu un servet de bucatarie. Puneti aripioarele intr-un castron mai mare si turnati peste ele uleiul de susan, sosul de soia si otetul. Adaugati ghimbirul dat pe razatoare mica, mustar, scortisoara, nucsoara, sare si piper dupa gust. Amestecati bine, acoperiti castronul cu folie de plastic si puneti-l la frigider pentru circa 3 ore. Scoateti apoi aripioarele din castron, scurgandu-le de zeama si puneti-le pe un gratar bine incins. Frigeti aripioarele circa 20-25 de minute, timp in care intoarceti-le pe toate partile pentru a se patrunde si a se rumeni uniform.

Notite:

Aripioarele se lasa 3 ore la marinat.

Serviti aripioarele calde cu garnitura de orez.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:12
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi