« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete prajituri Retete prajituri - Rulouri fierte umplute cu branza de vaci

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete prajituri - Rulouri fierte umplute cu branza de vaci Imprimare Email
Scris de Elena Ciceo, Cluj-Napoca   

Reteta: Rulouri fierte umplute cu branza de vaci

Ingredientele retetei culinare:

=> 400 g faina

=> 100 g zahar

=> 3 oua

=> 400 g branza de vaci

=> 1 plic zahar vanilat

=> 200 g iaurt

=> 1 punga stafide

=> 100 g unt

=> 1 lingurita otet

=> sare

Prepararea retetei culinare:

  • Pregatesti aluatul din faina, sare si 1 ou. Adaugi apoi otetul si il lasi deoparte. Amesteci branza cu ouale ramase, iaurtul, vanilia si stafidele. Imparti aluatul in 5 bucati din care intinzi 5 foi in asa fel incat fiecare foaie sa nu depaseasca prin invartire trei rotatii. Pe fiecare foaie pui 1-2 linguri din compozitia de branza, rulezi foile si le pui la fiert in apa clocotita aproximativ 10 minute. Le scoti apoi pe un platou, le acoperi cu untul fierbinte si le presari calde cu zahar pudra. In loc de zahar pudra, poi folosi dulceata de visine de zmeura.
Notite:
Ca sa nu iasa branza din rulouri, le prinzi la capete cu 2 scobitori, apoi le pui la fiert.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 20:52
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi