« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete prajituri Retete prajituri - Lapte de pasare

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete prajituri - Lapte de pasare Imprimare Email
Scris de Catita Petrovici   

Reteta: Lapte de pasare

Ingredientele retetei culinare:

=> 6 oua

=> sare

=> 6 linguri zahar

=> 4 linguri faina

=> 2 pliculete zahar vanilat

=> 2 l lapte

á


Prepararea retetei culinare:

  • Din albusuri bati o spuma tare. Pui laptele la fiert. Cu o lingura iei ägaluste" de albus si le pui la fiert pentru 1-2 minute. Cu o spumiera le scoti intr- un castron mare. Freci apoi galbenusurile cu zaharul, faina si 100 ml lapte rece. Aceasta compozitie o torni incet in lapte siá o torni incet in lapte si o fierbi amestecand 7-8 minute. O torni apoi in castron peste albusurile pregatite. E bun atat cald, cat si rece.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 20:53
 

Adaug─â comentariu


Codul de securitate
Actualizeaz─â


Pastrare gutuie

á...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

á...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

á...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

á...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi