« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete prajituri Retete prajituri - Desert rapid cu prune si budinca de vanilie

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete prajituri - Desert rapid cu prune si budinca de vanilie Imprimare Email
Scris de David Alin Moldovan   

Reteta: Desert rapid cu prune si budinca de vanilie

Ingredientele retetei culinare:

=> 16 prune

=> 1 plic budinca de vanilie

=> 16 biscuiti cu cacao

=> 1 plic frisca

=> 700 ml lapte

=> 5 linguri zahar

=> 1 lingurita scortisoara macinata

 

Prepararea retetei culinare:

  • Pregatesti budinca cu 500 ml de lapte si 3 linguri de zahar. Speli prunele si le tai bucati mai mari sau felii. Pui cate 4 biscuiti zdrobiti in fiecare cupa, apoi aranjezi feliile de prune peste biscuiti, iar peste prune torni budinca fierbinte si dai cupele la rece. Prepari apoi frisca dupa instructiunile de pe plic, adaugi o lingurita rasa de scortisoara macinata si 2 lingurite de zahar si amesteci bine. Ornezi cupele cu frisca si felii de prune.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 20:59
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi