« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete prajituri Retete prajituri - Crema de ciocolata cu cafea

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete prajituri - Crema de ciocolata cu cafea Imprimare Email
Scris de Marton Erszbet   

Reteta: Crema de ciocolata cu cafea

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 oua

=> 100 g ciocolata

=> 100 g unt

=> 4 linguri de zahar

=> 1 lingura cafea preparata

Prepararea retetei culinare:

  • Freci spuma galbenusurile cu 2 linguri de zahar pe baie de aburi. Topesti apoi ciocolata, o amesteci cu galbenusurile frecate. Pui si untul cate un pic ca sa iasa crema fina, torni cafeaua preparata si racita si omogenizezi. Cu zaharul ramas bati albusurile spuma, apoi le incorporezi in crema de ciocolata. Pui crema la frigider si o aduci la masa decorata cu smantana dulce si piscoturi.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 20:53
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi