« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete pizza Retete pizza - Pizza cu legume si branza

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete pizza - Pizza cu legume si branza Imprimare Email
Scris de Ana Vidan, Dr. Tr. Severin   

  

Reteta pizza cu legume si branza

Ingredientele retetei culinare:

=> 350 g faina

=> 1 lingurita zahar

=> 1/2 cub drojidie

=> 2 linguri ulei

=> 4 cepe

=> 2 catei usturoi

=> 2 ardei rosii

=> 1 ardei verde

=> 8 rosii

=> 125 g branza

=> 200 g ciuperci

=> hartie de copt

=> piper

=> boia

=> patrunjel, busuioc

=> sare

 

Prepararea retetei culinare:

      Faci un aluat din faina, sare, zahar, 140 ml apa, drojdie si 1 lingura ulei. Lasi sa creasca acoperit cam 30 de minute. Calesti ceapa si usturoiul cu ardeiul cam 5 minute in uleiul ramas, apoi adaugi ciupercile taiate felii, verdeata, piperul, boiaua, sarea dupa gust. Intinzi aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pui rosii felii, apoi legumele calite si felii de branza.
      Coci pizza la cuptor cam 30 de minute.

 
Notite:
PRET: 15 LEI - 6 portii
PREGATIRE: 80 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Marţi, 01 Decembrie 2009 03:35
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi