« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete peste Retete peste - Sufleu de peste

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete peste - Sufleu de peste Imprimare Email
Scris de Eugenia Stamatoiu, Bucuresti   

Reteta: Sufleu de peste

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg peste

=> 3 linguri unt

=> 250 ml lapte

=> 6 oua

=> 1 lingura faina

=> 50 g branza rasa

Prepararea retetei culinare:

  • Cureti pestele, il fierbi, ii cureti oasele, iar pielea o tai in bucati mici. Separat, rumenesti usor 1 lingura faina cu o lingur unt si stingi cu lapte. Lasi sa dea cateva clocote (fara sa se ingroase) si dai la o parte. Amesteci cu bucatile de peste si cu untul ramas si potrivesti de sare. Dupa ce se raceste putin, adaugi cele 6 galbenusuri rand pe rand si apoi albusurile batute spuma. Unge o forma cu unt, torni compozitia si presari cu branza rasa.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 19:38
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi