« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete peste Retete peste - Peste pane

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete peste - Peste pane Imprimare Email
Scris de Gabriela Burunov, Slobozia   

Reteta: Peste pane

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 peste

=> delikat si piper

=> un ou

=> o jumatate pahar sifon

=> 3-4 linguri faina

=> un varf lingurita delikat

 

 

Prepararea retetei culinare:

  • Se taie pestele in felii groase de circa 1 cm si se presara cu delikat si piper. Se tavalesc feliile prin faina apoi printr-un amestec format dintr-un ou, o jumatate pahar sifon, 3-4 linguri faina si un varf lingurita delikat. Bucatile de peste se prajesc la foc mic pentru a se patrunde bine.
  • Se servesc cu cartofi rotunzi fierti, tavaliti prin patrunjel tocat si mujdei de usturoi.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 19:41
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi