« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete peste Retete peste - Peste cu legume si sos de vin

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete peste - Peste cu legume si sos de vin Imprimare Email
Scris de Elena Vaduva   

Reteta: Peste cu legume si sos de vin

Ingredientele retetei culinare:

=> 500 g peste proaspat

=> 1 dovlecel

=> 1 ardei gras rosu

=> 1 telina

=> 200 ml vin alb

=> 50 g unt

=> 1 ceapa

=> 2 morcovi

=> 200 ml suc de rosii

=> 200 ml supa de legume

=> 50 ml ulei

=> sare, piper

Prepararea retetei culinare:

  • Rumenesti ceapa tocata in unt amestecat cu ulei, adaugi legumele curatate si taiate cuburi si le calesti impreuna 2 minute. Adaugi apoi vinul, supa de legume si sucul de rosii. Condimentezi cu piper si sare, dupa gust. Separat, cureti pestele, il speli si il tai in bucati. Sarezi, dupa gust, si il prajesti in putin ulei incins 20 minute, pana cand se rumeneste bine. Pui bucatile de peste in cratita cu legume si il bagi la cuptor 10 minute, ca sa scada sosul.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 19:35
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi