« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete peste Retete peste - Pastrav umplut cu orez

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete peste - Pastrav umplut cu orez Imprimare Email
Scris de Angela Beldean   

Reteta: Pastrav umplut cu orez

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 pstrav mare

=> 1 fir de praz

=> 1 fir verde de telina

=> 2 morcovi

=> 100 g orez

=> 200 ml vin alb

=> o mana fasole verde congelata

=> 1 foaie dafin

=> 2 linguri otet

=> 50 g masline

=>  sare, piper, cimbru

=> ulei

Prepararea retetei culinare:

  • Cureti si speli toate legumele, apoi tai bucatele morcovii, prazul, fasolea verde, toci firul de telina si le calesti impreuna in ulei timp de 5 minute. Adaugi un pahar de apa, otetul, vinul, sare, piper, cimbru si fierbi totul 20 de minute. In acest timp pregatesti orezul: pui la fiert 400 ml apa cu 2 linguri de ulei si cand dau in clocot adaugi orezul spalat, pui sare si piper si lasi sa fiarba. Speli maslinele, le scoti samburii si le amesteci cu orezul fiert.
  • Umpli apoi pastravul curatat si spalat cu orezul pregatit. Rastorni legumele fierte intr-un vas mai larg, asezi pastravul, mai potrivesti de sare si piper si dai la cuptor pentru 25 de minute.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 19:44
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi